Wie is Laurentius Vakschilders?

De oude meestershand vertegenwoordigt door de nieuwe generatie hoog opgeleide vakschilders

met een vernieuwde visie over de uitvoering van het schildersvak.
Vanuit een passie voor het schildersvak combineert Laurentius oude en nieuwe schilderstechnieken zodat extreme eindresultaten behaald worden. Laurentius vakschilders omringt zich met producten die geen massa product zijn maar betekenis hebben. Hierdoor en door de specifieke kennis en kunde van de meesterschilders kan Laurentius vakschilders in iedere situatie inspelen op de (unieke) wensen van de klant en wordt ervoor gezorgd dat de kwaliteit ten alle tijden behouden blijft.

Laurens Steevens is oprichter en bedenker van Laurentius vakschilders. In 2003 besluit Laurens, na zijn opleidingen aan het Sint Lucas te Boxtel en het Hoger instituut voor Decoratie Meylemans te Antwerpen, ondernemer te worden binnen de schildersbranche.

 Henk Steevens de vader van Laurens is sinds jaar en dag vakschilder in hart en nieren, na jaren trouwe dienst bij diverse schildersbedrijven is hij gaan samenwerken met zijn zoon. De oude meestershand met kennis en knowhow van vele decennia┬┤s verfgebruik kent hierin dan ook zijn erkende rol als letterzetter en beheersing van diverse andere schilders-/ afwerkingstechnieken.